The Cheese Box
De beste Belgische kazen speciaal voor jou. Beleef een echte kaaservaring. Combineer smaken en texturen met jouw persoonlijke cheese box.
Ik selecteerde de beste Belgische kazen en smaakcombinaties …
Voila! Een persoonlijke bijdrage aan ons kaaslandschap.
Omdat ons land zo veel verschillen bevat, elk deeltje heeft zijn eigen cultuur, gewoontes en dialecten, neem ik jullie mee om deze verscheidenheid te ontdekken en vooral weerspiegeld te zien in de vorm van … kaas.
Wat mag je verwachten? In eerste instantie kaas. Leuke eenvoudige en pure combinaties, maak het makkelijk lekker zelf, tips voor vakantie in eigen land, staycation en nog veel meer.
De eerste filmpjes zijn natuurlijk opgenomen van in “mijn kot”. Later gaan we op bezoek op de boerderij van de kaasmakers zelf, allemaal onder de noemer #caféfromage.
De beste Belgische kazen speciaal voor jou. Beleef een echte kaaservaring. Combineer smaken en texturen met jouw persoonlijke cheese box.
Ik selecteerde de beste Belgische kazen en smaakcombinaties …
Dat ik bezwijk voor lekkere kaas is al lang geen geheim meer. Dat ik hou van lekker eten al evenmin. Laat mij nu nog een zwak hebben voor alles wat inspirerend en …
Op een zonnige dag bestijg ik mijn stalen ros en rijd richting De Vierhoekhoeve. Ik kijk al uit naar mijn bezoekje aan de immer vrolijke Pieter en zijn vrouwtje …
Dat ze lekkere kaas maken bij De Volle Maan wisten we al lang. Dat we er zo makkelijk en eenvoudig mee aan de slag kunnen is iets …
Genietend van een zalig ritje op de fiets, doorheen de trage wegen van het mooie scheldenland, kom ik aan bij Laurens.
Yin en Yan, dat zijn Peter en Barbara van Bergerie d’Acremont. De inleiding die ik destijds in mijn boek “De Kunst van Kaas” schreef, is vandaag nog even actueel. Peter, de heerlijke chaoot en Barbara, de stem van de rede.